Voksentipsene du får bruk for

29 juni 2022
Johanne Larsen

editorial

Det kan være en stor omveltning å skulle flytte hjemmefra, og selv om man har observert foreldrene sine hele livet, ja, så er det ikke helt lett å finne ut av hvordan man er voksen og hva som rent faktisk gir voksenpoeng. Det skal vi se litt nærmere på her. Kanskje er det ikke så komplisert som du tror? 

Lokaliser nærmeste låsesmed 

Har du smekklås? Da er du kanskje ikke alene om å være redd for å låse deg ute. Det er nemlig enkelt når man har smekklås at man kommer til å gå ut av døren uten å få med seg nøklene. Det er vel heller ikke uhørt at man har vært på fest eller på byen og mistet, eller kanskje i verste fall – fått stjålet veske eller jakke med nøkler i. Det er fort gjort, og man får lett panikk når sånne situasjoner oppstår. Derfor er det en god ide å sørge for å ha en god løsning på plass.

Det kan man ha ved å lokalisere nærmeste låsesmed. Hvis du for eksempel er på jakt etter https://www.askerls.no/lasesmed-asker, så kan du enkelt lokalisere dette på nettet. Da er du godt forberedt hvis uhellet skulle være ute, og du trenger å komme inn igjen. Det gir voksenpoeng å huske at man kan bruke en låsesmed og skrive ned navn og nummer så man har det til en regnværsdag. 

låsesmed Asker

Få på plass en god vaskerutine

En annen smart ting man bør tenke på når man flytter for seg selv, er å få på plass en god vaskerutine. Da har man det mye lettere når man skal vedlikeholde rengjøringen hjemme, og man slipper at det bokstavelig talt støver helt ned før det blir rent. Gjør litt rent hele tiden, bare noen minutter hver dag, så blir det mye lettere å vedlikeholde.