Tips til å lage din helt egen bildevegg

30 august 2021
Johanne Larsen

Noe av det mest trendy du kan gjøre i boligen din akkurat nå, er å dekorere med en lekker og flott bildevegg, som sier noe om hvem du er som person. Her skal vi se litt nærmere på hva du skal tenke på når du skal lage bildevegg, og hvordan du går frem for å lage den beste mulige bildeveggen. Det er nemlig en enkel og flott måte å friske opp boligen på. 

Tenk over hva du vil uttrykke

En flott bildevegg kan faktisk ha mange funksjoner. Det kan være et middel for å gjøre et kjedelig og trist hjørne mer spennende, for å skape blikkfang på en tom vegg eller for å skape sammenheng og en rød tråd i et rom. Det er altså flere tilganger man kan ha til det å lage en bildevegg, og her er det helt essensielt at du finner en vei som passer til deg og dine behov.

Når du skal lage en bildevegg, får du også en unik mulighet til å få litt personlig stil inn i boligen din. Bilder ER personlige, og derfor vil hvilke bilder og farger vi velger, naturlig nok si noe om hva vi liker – og hvem vi er. Det er nok noe av forklaringen på hvorfor dette fenomenet er blitt å utrolig populært som det er blitt. 

Bildevegg Tips kan man heldigvis finne masse av på nettet, hvis man vil få gode råd til hvordan man kommer godt i gang med bildeveggen. Det er selvfølgelig viktig hvilke bilder man velger, men det er også viktig hvordan man velger å sette dem sammen. 

Lag layout på gulvet

Før du begynner å henge opp bildene til bildeveggen din, så er det svært viktig at du sørger for å lage en layout med alle bildene på gulvet, så du enkelt kan se hvordan det kommer til å se ut. Da er du godt forberedt, og kan justere før du begynner å montere på veggen.