Tips som gjør boligen innbydende

01 desember 2021
Johanne Larsen

editorial

Vil du ha en mer innbydende bolig? Da er det viktig å være oppmerksom på detaljene, det er nemlig her hele forskjellen ligger på en gjennomsnittlig og en gjennomført bolig. Her skal vi se litt nærmere på noen av de triksene du kan bruke for at boligen din fremstår så varm, stemningsfull og innbydende som mulig. 

Farger er viktige 

Det er ingen tvil om at farger spiller en viktig rolle når det kommer til hvordan boligen vår fremstår. Det er svært viktig å sørge for å velge farger som er varme og innbydende, og det er også en god ide å sørge for at det er farger som skaper en rød tråd og stemning, når de blir satt sammen. 

Bruk lys på en effektiv måte 

image

Lys er en av de mest effektive tingene du kan bruke for å gjøre boligen mer stemningsfull og innbydende. Det er jo sånn at mange tenker på lysforholdene når det handler om dagslys, men kanskje glemmer litt å tenke at det er noe som skal brukes like effektivt når solen går ned. Da ender man opp med mørke hjørner og lys som kanskje ikke gir helt den koselige stemningen man er uten etter. Derfor er det viktig å tenke lysdesign når du skal innrede, og bruke lys til å gjøre mørke hjørner mer innbydende. En dimmer kan gjøre at du enkelt kan justere lysforholdene etter årstid og tid på kvelden. 

Du kan også bruke kilder som https://ledlyskilder.no/19115-lyskastere, hvis du effektivt vil sette fokus på og fremheve noen ting i boligen din.   

Det er mange som velger å bruke ledlys når de skal velge lyskilder. Det er fordi det er mye bedre for miljøet, og for lommeboken. Ledpærer har en tendens til å vare lenger, gi et behagelig lys og gjør at du sjeldnere må kjøpe nye, og skifte lyspærer. Det er bra for både deg og miljøet.