Skal du kjøpe verktøy til boring?

15 desember 2020
admin

Skal du kjøpe verktøy til boring?

Vi har akkurat kjøpt leilighet og en av de tingene vi fort fant ut av var at det var umulig å pusse opp leiligheten vår uten å bruke et bor. Derfor ble vi raskt enige om at det å kjøpe et universal-bor var en god beslutning.

Vi har gipsvegger med betong bak og var avhengige av å kunne bore hull til å kunne henge opp både hyller og dekorasjon til veggene våre og trengte noe som ikke var så innmari dyrt, men fortsatt kunne klare den jobben. 

Det er jo strengt tatt ikke så mye boring man gjør i en vanlig hverdag, men jeg kan love deg at det er en helt annen historie når man pusser opp. Da kommer boret frem veldig ofte.

Bor av høy kvalitet til en gunstig pris

Da vi skulle kjøpe nytt bor fikk vi anbefalt å kikke på Seco Tools. Vi hadde hørt att e hadde masse forskjellige muligehter til forskjellig bruk og i flere forskjellige prisklasser. Noe vi alltid har sett etter er et skikkelig bra bor i god kvalitet, men prisen er alltid så høy.

Hos dem fant vi deres universal-bor som kan brukes til nesten alle typer boring og det er akkurat det vi trenger. Noe som kan brukes i de aller fleste materialer med gode resultater. Med et sånt type bor er vi klare til alle slags typer boring. 

Etter å ha begynt med å pusse opp fant vi fort ut av at det er innmari smart å ha verktøy som kan mer enn en ting, for hvis ikke ender man opp med så mange forskjellige ting. Det å tenke allsidig betyr også at man får ting til en mer gunstig pris fordi man kan kombinere ting og derfor kanskje legge litt ekstra i det ene man kjøper.