Ser du etter en støvsuger som kan litt mer enn en vanlig støvsuger fra Elkjøp?

11 september 2020
admin

Ser du etter en støvsuger som kan litt mer enn en vanlig støvsuger fra Elkjøp?

Nowas.no finner du en verden av støvsugere du ikke kan få i vanlige butikker. Det er mange ting som er viktige å tenke på, men støy og partikkelfilter er to av de tingene som kanskje er viktige å tenke på. Uansett hva du trenger kan du finne den beste løsningen for deg hvis du leter litt. 

Rengjøring er alfa og omega for bra inneklima og kan være med på å redusere astma og allergi og er viktig uansett om det er hjemme hos deg selv, på et hotell, sykehus, skoler eller barnehager. Man skal virkelig ikke ta godt inneklima for gitt og det er ikke noe man skal under-prioritere! Det finnes utrolig mange gode valg hvis du ser etter en støvsuger hos Nowas.no. Du kan (nesten) få alt du øsnker deg! 

Reduser støy for bedre arbeidsforhold og mindre forstyrrelser

Uansett hvor du skal bruke støvsugeren og om det bare er deg som blir utsatt for støyforurensning, eller om det er folk rundt deg som også blir påvirket, er det noe å tenke på om man unngå. I dag kan støvsuging heldigvis utføres uten å forstyrre omgivelsene eller den som er på jobb nevneverdig mye og det er utrolig bra, både for de som befinner seg nærheten og den som jobber. Støy er slitsomt og det er en grunn til at det heter støyforurensning. Og det er ekstra ille er det for de som jobber med rengjøring. 

Reduser allergi med bedre inneklima og rengjøring

Når du har googlet hvilken støvsuger du skal kjøpe på Nowas.no og du lurer kanskje på hva HEPA betyr? HEPA er en forkortelse for High Efficiency Particulate Air, og selv de aller minste partiklene som er i lufta kan ikke komme igjennom et HEPA-filter. De fjerner alt det man ikke vil ha i lufta og gjør inneklima bedre. Det kan alle merke, men de som er mest utsatt kjenner det ekstra godt – særlig hvis det ikke er bra inneklima.