Opplever du hårtap?

21 april 2020
Johanne Hansen
Opplever du hårtap?

Mange menn vil på et eller annet tidspunkt i livet oppleve hårtap. For de fleste er dette en hormonel utvikling, ofte går det i arv i generasjoner. For noen er dette helt ukomplisert, de ser det som en uungåelig del av livet, mens andre opplever det som en identitetskrise, og shopper desperat rundt i den ene mirakelkur etter den andre. 

Heldigvis finnes det i dag gode produkter mot hårtap. Pure Grows produkter, gir svært gode resultater. Produkterne styrker nemlig hårsekkene, sånn at håret blir sterkere og tykkere, faktisk helt uten bivirkninger. Pure Grow er en norskutviklet serie, som motvirker hårtap hos unge, såvel som eldre. Produktene både reduserer hårtapet, samtidig som det er med på å gi et sterkere hår, med reaktivert vekst. De fleste opplever en merkbar effekt etter kun 3-4 måneders bruk. Det er viktig å finne et produkt som virker, og Pure Grow virker. 

Noen menn opplever at håret begynner å tynne ut allerede i 20 årene, for mange er dette for tidlig. Mange opplever å miste en del av sin identitet, og derfor også noe av selvtilliten, hvis hårtapet starter for tidlig, de er derfor interessert i å motarbeide dette. Pure Grow er et produkt som også er tilpasset unge mennesker som opplever hårtap, og er derfor et godt sted å starte.

For å motvirke et alt for tidlig hårtap, så er det en god ide at du har en generell god hår hygiene og benytter deg av gode kvalitets produkter. Kostholdet er også viktig, da håret har bruk for vitaminer og mineraler, for å vokse seg sterkt og sunt. Stress kan for mange være en faktor som gir både hårtap og grå hår. Det er derfor viktig at du prøver å leve et balansert liv, hvor det er tid til fordypelse og ro, også i en travel hverdag.