Har du en tung pakke som skal sendes?

15 april 2020
Johanne Hansen
Har du en tung pakke som skal sendes?

Hvis du har en tung pakke som du vil sende med posten, så har du kanskje allerede oppdaget at posten har en øvre grense på 35 kg, på pakker. Hvis du skal sende noe som veier mer enn 35 kg, så skal du derfor finne andre alternativer. For det finnes alternativer til posten. Flere private firma opererer i dag med egne lastebiler, som frakter pakker fra dør til dør. Et annet alternativ er PostNord, som også kan hjelpe med å sende pakker på over 35 kg, hvis du altså er kunde hos dem. Det kan selvfølgelig alltid være en fordel å få sendt en pakke som er så tung, direkte til døren hos mottakeren. 

Her kan du bli klokere på hvordan du kan sende pakke over 35 kg

Utfordringen med å sende en pakke på over 35 kg, er selvfølgelig prisen. Det kan nemlig bli en dyr affære. Det er derfor en god ide at du undersøker de forskjellig aktører, og muligheter som finnes, for å sende en så tung pakke, for du avgjør hvordan du skal sende den. Hvis du har muligheten for det, er det også en god ide at du regner på om det vil bli billigere at du selv leverer pakken, eller om du kan finne noen i din omgangskrets som kan hjelpe med å få  pakken frem. Hvis du ikke har en tidsfrist for levering, kan det være lønnsomt å bruke tiden på å finne den beste, og billigste, leveringsmåter. Det kan nemlig være mange penger å spare på å velge den riktige løsningen. 

En ting som typisk veier mye, er hvitevarer. De kan derfor være dyre og sende. hvis du finner et godt tilbud på hvitevarer, skal du derfor regne på hva det vil koste og sende varen. Det er ikke sikkert prisen sammenlagt er så god, som den tilsynelatende virker.