Gå våren i møte med nytt kamerastativ fra Coolpriser

18 mars 2021
admin

Det å ta bilder, og ikke minst dokumentere hverdagen vår på alle mulige forskjellige måter, blir mer og mer vanlig for de aller fleste av oss og er noe vi gjør med mobilen nesten uten å tenke over det. Jeg har begynt å bruke de bildene og videoene til å legge ut innhold mer litt mer intensjon på sosiale medier og da fant jeg fort ut av at jeg hadde bruk for litt mer utstyr.

Jeg valgte å kjøpe et kamerastativ fra Coolpriser og er veldig fornøyd med det valget. Det var ikke akkurat noen stor investering og likevel føler jeg at bildene og videoene jeg tar ser ut som om jeg nettopp har gjort en stor investering i utstyr. For både når det kommer til lys og klarhet i bildene så er et kamerastativ skikkelig nyttig – hvis ikke faktisk helt nødvendig. 

Grunnen til at jeg valgte å kjøpe det fra Coolpriser var at jeg hadde fått det anbefalt av noen som hadde kjøpt der og var Vedlig fornøyd med det han hadde kjøpt. Og ikke bare derfor selvfølgelig, men også fordi prisene der bare er litt snillere enn de er de fleste andre steder og det derfor føles som litt mer innenfor rekkevidde enn det ellers hadde gjort.

Oppgrader kvaliteten på bildene dine med et stativ

Coolpriser har på mange måter gjort det veldig enkelt å ta et valg i forhold til om man skal velge å investere i et kamerastativ eller ikke fordi det er så billig at man liksom har råd til det nesten uansett hvilket budsjett man hadde tenkt på.

Og I og med at flere og flere bruker bra utstyr til å lage innhold til blogger eller sosiale medier er det ekstra viktig at man tenker over om det ikke er noe man burde gjøre selv, sånn at kan holde seg konkurransedyktig.