Finn tidspunktet for din eggløsning

17 april 2020
Maria Laugesen
Finn tidspunktet for din eggløsning

Tiden rundt eggløsningen er det tidspunktet i en kvinnes syklus hun er mest fruktbar på. Egget overlever ganske kort tid, så for å befrukte det bør samleie skje mellom 24 timer før og frem til noen dager etter eggløsningen. Det er altså her man har størst sannsynlighet for å befrukte egget, og det er selvfølgelig veldig relevant å vite for par som ønsker å bli gravide. Men hvordan finner du da ut av når din eggløsning ligger? Det gjør du med en eggløsningstest. Det er den enkleste, raskeste og mest effektive måten å finne ut av det på. For selvom noen merker endringer i kroppen og selvom man ca. kan telle seg frem til det, så er disse metoder langt fra like nøyaktige som en test.

En eggløsningstest er på både rask, enkel og trygg å ta. Alt du må gjøre er å påføre urin på testen, og så måler den konsentrasjonen av hormonet LH. Ut fra dette beregner den om du har eggløsning eller ikke, og dette kan den faktisk gjøre med over 99% sikkerhet for de beste tester på markedet.

Du kan finne din eggløsningstest hos https://www.billige-tester.no/egglosningstest/. Her leverer de nemlig tester fra noen av markedets mest førende produsenter og de mest anerkjente merker i Norge. Derfor kan du være helt sikker på at kvaliteten er i topp, og her får du blant annet den utrolig høye nøyaktighet som vi nevnte før. Du kan velge mellom flere forskjellige typer for å finne den som du foretrekker. Og her er det altså viktig å vite at uansett hvilken du velger, så går du ikke på kompromiss med kvaliteten.

Så les mye mer om de forskjellige varianter på siden, velg din personlige favoritt, og kjøp din eggløsningstest i høy kvalitet til en veldig fordelaktig pris online på siden allerede i dag.