Et flott smil kan gjøre underverker

05 desember 2022
Johanne Larsen

editorial

Dette med smil og tenner er et komplekst emne for mange, og i voksen alder er det kanskje ikke så vanlig å prate høyt om de tingene man går og er usikker over. Her skal vi se litt nærmere på hvorfor smilet er så viktig og hva du kan gjøre, hvis du har komplekser over smilet ditt og det er noe du gjerne vil få endret på – enten kosmetisk eller for å oppnå bedre tannhelse, eller kanskje begge deler. Det skal vi se nøyere på nå. 

Har du komplekser over smilet ditt? 

tannprotese priser

Hadde du kanskje regulering som ungdom, men resultatet har ikke blitt som du hadde tenkt nå som du er blitt voksen? Det er mange som sitter igjen med en følelse av at de har gått gjennom flere år med tannregulering, uten at det har gitt det flotte og pene smilet som man ønsker seg. Smilet er noe av det aller første vi møter verden med, og en ting som man både kan bli sjarmert, overbevist og blendet av – hvis det er et flott smil, vel og merke. Derfor er det ikke så rart at dette er noe vi synes er viktig, både i profesjonelle og sosiale sammenhenger. Da kan det være lurt å tenke litt på om dt er noe kan bli fornøyd med, lære seg å leve med, eller om det er noe man ønsker å endre. Hvordan skal man i så fall gjøre det? 

Finn en løsning som passer for deg 

Det finnes flere løsninger for deg som vil ha et nytt smil, men hvilken du skal velge avhenger av hvilke behov du har. Tannregulering, tannproteser eller usynlige skinner, kommer helt an på hvilket problem du skal ha løst. Hvis du har mistet tenner permanent, kan tannproteser være løsningen. Det kan være lurt å gjøre god research og sjekke tannprotese priser. En god tannlege kan hjelpe deg med å treffe det helt riktige valget.