Din guide til å finne den beste voks-salongen i Oslo

21 august 2023
Eivind Øi

editorial

Ingenting føles bedre enn å ha en perfekt trimmet bart eller et pent stylet hår. Å finne den beste voks-salongen i Oslo kan være en utfordring, men her har vi samlet noen av de beste stedene å besøke for menn som ønsker å style seg selv. Les videre for å finne ut mer!

Voks Oslo – Gode alternativer for å style bart og skjegg

Enten du er glad i en kort skjeggvekst eller har fullskjegg, finnes det ulike voks-alternativer som kan hjelpe deg å forme skjegget og få det til å se rent og pent ut.

En av de mest populære voks-formlene som brukes for bartestil og skjeggform, er Beardbrand’s Beard Wax. Denne voksen er lett, hydrerende og etterlater en lett duft i skjegget ditt. For menn som ønsker å feste bartens kjeglespisser eller slikke skjegget bort fra ansiktet, kan Layrite Superhold Gel Wax, være det beste alternativet.

Det er heller ikke uvanlig å ikke ønsker å betale for å få voks-styling gjort av noen andre. Hvis du vil gjøre det selv, bør du vurdere å kjøpe Amerikansk Crew Molding Clay, By Vilain Gold Digger eller Hanz de Fuko’s Gravity Paste. Disse produktene lar deg forme og style skjegget ditt hjemme, og gir deg en god dose ytelse og holdbarhet.

image

Voks Oslo – Stiler og produkter for hårstyling

Uansett om du har krøllete eller rett hår, kan en voks-salong gi deg de nødvendige produktene og verktøyene for å opprettholde hårstilen din og få den til å se fresh ut i lang tid.

En av de mest populære hårproduktene som blir brukt i Oslo, er Baxter of California’s Clay Pomade. Denne voks-formelen hjelper deg med å forme og style håret ditt samtidig som den gir en middels holdbarhet og glans. For menn som ønsker en mer naturlig stil og en mer glatt finish, kan du velge By Vilain Silver Fox.

Voks Oslo – Velg riktig voks-salong i Oslo

Når du ser etter en voks-salong i Oslo, bør du huske på at det viktigste ikke er prisen alene. Du bør se etter en salong som er kjent for å gi deg en god kundeservice, og som bruker kvalitetsprodukter med noen av de beste voks-formulas på markedet.

Noen av de beste voks-salongene i Oslo inkluderer Adam og Eva, Studio Oss og Gevir. Disse salongene har dyktige frisører og tilbyr et bredt spekter av tjenester for skjegg- og hårstyling.

Som du kan se, er det mange alternativer når det gjelder å finne den beste voks-salongen i Oslo. Enten du er en profesjonell eller en vanlig person som ønsker å style skjegget eller håret, kan voks-salonger gi deg de beste produktene og tjenestene du trenger for å opprettholde din stil. Så, hvorfor ikke prøve dem ut i dag og opplev forskjellen selv!