Beste og billigste fraktløsning for deg

30 mai 2019
Maria Laugesen
Beste og billigste fraktløsning for deg

I dag finnes det utrolig mange forskjellige måter å sende en pakke eller et dokument på, og det er ikke alltid like enkelt å velge mellom de mange muligheter. Det kan være vanskelig å få overblikk over hvilke løsninger som er best og billigst for deg og dine behov. Samtidig avhenger den beste løsningen av hvilken pakke du skal sende og hvortil. For eksempel kan det være forskjell på selskapenes tilbud avhengig av pakkens størrelse, og om du ønsker forsendelse til inn- eller utland. Derfor vil én løsning være bedre, raskere og billigere for én pakke, mens en annen løsning vil være optimal i et annet tilfelle. 

Av denne grunnen ender mange privatpersoner og bedrifter opp med å betale for mye eller vente for lenge på deres forsendelse. De synes rett og slett det er enklere å velge samme selskap hver gang. Men det trenger faktisk ikke være tidskrevende å finne den beste forsendelsesmetoden. Hos Billigpakke.no har de nemlig gjort det enkelt for deg å sammenligne tilbud fra en lang rekke ulike selskaper. Når du skal sende pakke, så kan du bare skrive inn hvor den skal fra og til, og så vil motta en oversikt over tilbud fra ulike selskaper som Posten, Bring, DHL, UPS og mange flere.

Det samme gjelder selvfølgelig dersom du ønsker å sende et dokument, en pall eller tilmed en container. De innhenter tilbud, slik at du kan få oversikt over leveringstid og pris. På den måten kan du velge det beste tilbudet for hvert enkelt tilfelle. Siden kan anvendes av både privatpersoner og bedrifter til å sammenligne og bestille forsendelser på den beste og billigste måten. Deres kundeservice og brukervennlighet er helt i topp, og du kan alltid kontakte de dersom du er på utkikk etter noe helt spesifikt som du ikke finner på siden.