Barn dekorerer gjerne rommene sine på en helt unik måte

17 juli 2019
Mathias Bjelland
Barn dekorerer gjerne rommene sine på en helt unik måte

Den beste måten å spare på interiør

Barna har sin helt unike stil. Vi husker nok alle alt fra prinsesse stadiet, til plakater av kjente artister hos en eller annen vi kjenner – kanskje til og med oss selv. Det er rett og slett bare noe helt naturlig at barna velger å endre stil til stadighet, og det er ikke noe en får gjort stort med. 

Det vil si – en kan benytte seg av rimeligere muligheter for å designe deres rom. Der ute er det mange forskjellige metoder å spare penger på, men hva om en kunne implementere en ting som kunne ta seg av mesteparten av biffen? Wallstickers er et slik konsept, og denne kan virkelig spare deg for penger, uten å gå på kompromiss med stilen!

Wallstickers er et rimelig alternativ til design

Wallstickers er simpelthen et billig og godt alternativ til å friske opp ditt hjem. Disse gjør veggdekoret ditt til en drøm å behandle også. Det finnes mange forskjellige wallstickers i markedet, og du kan i grunn designe ditt rom akkurat slik du ønsker. Disse koster som oftest et par hundrelapper, kontra flere tusen som det gjerne koster med ny maling, ny tapet, og mye mer. 

Wallstickers kan allikevel, tross sin lave pris, utgjøre en ekstremt stor forskjell. Før du vet ordet av det er barnas rom transformert nok en gang – men det trenger ikke koste så mye. 

Oppdatert design til en billig penge

Fra prinsesserom til rebellens jenterom trenger det ikke investeres flere tusenlapper bare i interiøret. Med wallstickers kan du endre rommets atmosfære i løpet av minutter. Klistre enkelt på dine wallstickers. Når du ønsker dem endret, så tar du dem enkelt av og klistrer på nye. Dette endrer hele rommets karakter før du vet ordet av det. Tiden er inne for å oppdatere designet til en billig penge!