Tjen penger trygt og enkelt med dugnad

28 april 2019
Maria Laugesen
Tjen penger trygt og enkelt med dugnad

Dugnad er en smart, morsom og trygg måte å tjene penger på hvis dere har behov for litt ekstra plass i budsjettet til et felles formål. Det kan for eksempel anvendes av idrettslag og sportsklubber som ønsker å dra på treningstur i inn- eller utland, eller kanskje ut på opplevelser for hele laget. Det kan også anvendes av skoler i forbindelse med russ eller andre skoleaktiviteter. Generelt er det noe som alle organisasjoner, lag, klubber og foreninger kan anvende dersom de skal tjene penger til et felles formål. 

Det finnes forskjellige måter å utføre dugnad på, men generelt fungerer det ved å kjøpe inn noen billige produkter som er enkle å selge videre, og etterfølgende selge disse videre til en litt høyere pris. Produktene selges vanligvis til familie, venner og bekjente, men kan selvfølgelig selges til alle. Dugnad foregår naturligvis gjennom en organisasjon som er spesialisert på området. Dette gjøres for å sikre et trygt forløp, der dere aldri risikerer å miste penger, og der dere kan få gode råd og veiledning gjennom hele prosessen.

Hos Norskdugnad.no har de drevet med dugnad i lang tid, og med deres store erfaring og kompetanse vet de hvordan man sikrer et godt forløp. Det gjelder uansett om dere er en skoleklasse, et idrettslag eller noe helt annet, og uansett hvilket felles formål dere ønsker å tjene penger til. De har produkter som dopapir og lignende, som både er veldig brukbare og billige, slik at de er enkle å selge videre. På deres hjemmeside kan du lese mye mer om deres forløp, og du kan få gode råd og veiledning til hvordan du kommer i gang med dugnad. De har masse tips til hele prosessen, slik at dere kan få samlet inn penger til akkurat den felles aktiviteten dere ønsker og få en spennende opplevelse i fellesskap.