Flotte blazere i høy kvalitet

27 mai 2020
Maria Laugesen

Blazeren er en jakke som har eksistert i mange år, men først senere ble den også anvendt av kvinner. Og spesielt i de siste årene har det virkelig blitt populært å bruke blazer som kvinne, og den stilige jakken ses også på masse runways rundt omkring i verden. 

En jakke for alle anledninger

En av årsakene til at blazeren er så populær er nok at den er veldig allsidig. Det er nemlig den perfekte jakken for dressbukse og skjorte, hvis du går etter et profesjonelt og flott uttrykk med rene linjer. Men den kan også brukes med jeans og t-skjorte for et mer «hverdags aktig» look, eller med en kjole som en flott løsning til fest. Bruk den som genser eller jakke, eller anvend en oversize blazer for et moderne uttrykk.

Kort sagt kan du bruke din blazer til alt. Du kan kombinere den med forskjellige klær og accessories for å skape et nytt uttrykk hver gang. Og så er den samtidig opplagt å bruke som jakke på våren, høsten eller sommeren.

Stort utvalg online

Du kan finne din nye blazer online hos Kleins.no. Her kan du finne noe for enhver smak, og blant det store sortimentet finner du helt sikkert noe som passer for din personlige stil.

Er du på utkikk etter en blazer til dame, så kan du for eksempel velge en lys blazer med et flott snitt som er perfekt for vår og sommer. Et annet populært valg er blazere i brune og røde nyanser, og dette er helt opplagt for høsten. Den svarte eller blå blazeren er selvfølgelig en må-ha i skapet, fordi den kan kombineres med alt.

Du får både korte og lange varianter i stramt eller oversized design, og du kan velge mellom masse flotte modeller og varianter for å finne din personlige favoritt.