Finn den perfekte skyvedør

12 februar 2022
Johanne Larsen

editorial

Prøver du også å knekke kode for hvordan man får hjemmet til å henge perfekt sammen? Her skal vi se litt nærmere på noen løsninger som kan være akkurat det du trenger for å få det til å gå opp. Det trenger heller ikke å være så vanskelig som du kanskje tror – det er kanskje sånn at løsningen er rett foran deg. La oss se litt nærmere på det her. 

Skap et sammenhengende hjem 

skyvedør

Et sammenhengende hjem kan innebære mange ting, men som oftest så handler det om at det går en rød tråd mellom stil og design, så man føler at det er en helhet. Man skal rett og slett tenke litt som en kurator som skal lage en utstilling på et museum eller et galleri – alt skal fortelle en historie, og man skal sørge for at det er en dramaturgi og et narrativ i ‘fortellingen’, som gjør at den fremstår sammenhengende for beskueren. Det er nettopp den følelsen du og gjestene dine skal ha, når de trer inn døren hos deg. Da gjelder det selvfølgelig å finne sin stil rent designmessig, men også å bruke løsninger som gjør at man føler at rommene henger sammen. 

En skyvedør kan være akkurat det du trenger for å skille to rom, eller få en mer, bokstavelig talt, glidende overgang i hjemmet. Dette gjelder spesielt hvis man velger skyvedører av glass, så man får adskilte rom, som allikevel henger sammen, og man kan plukke opp stildetaljer fra det ene til det andre rommet. 

Finn skyvedør på nettet 

Når du skal finne den perfekte skyvedøren eller skyvedørene til nettopp ditt hjem, så er nettet faktisk et godt sted å starte. Der er det mange gode løsninger å hente, og du kan enkelt finne frem til akkurat den stilen du er på jakt etter, når det kommer til skyvedør.