Er du fornøyd med ditt produksjonsutstyr?

20 januar 2021
admin

Det kan være mange forskjellige typer indikatorer på at man ikke er fornøyd med sitt eget produksjonsutstyr og burde begynne å se seg rundt etter noe som kan erstatte det man har. Når man jobber med maskiner i produksjon der det er mat og naturlige råvarer involvert, er det faktisk litt katastrofe hver gang noe går galt. 

Hvis en maskin stopper kan man ikke bare stoppe hele prosessen, noe som gjør at man ofte opplever propp ved den maskinen som har stoppet og det kan gå mange kilo rene råvarer tapt i en sånn prosess. Derfor er det viktig at det utstyret man har fungerer optimalt

Hvis du kjenner deg igjen i det, synes jeg at du skal vurdere om du er fornøyd med utstyret ditt eller om du kanskje har lyst til å vurdere å kjøpe deg noe nytt produksjonsutstyr. Vi har akkurat investert i nytt utstyr fra Volf og jeg gleder meg virkelig til det kommer. Vi hadde problemer med stopp i produksjonen og rent etisk synes vi det var verdt en større investering i nytt utstyr, sånn at råvarene kan reddes i prosessen.

Invester i en oppgradering

Det er selvsagt mange penger man skal legge på bordet når man skal investere i nytt utstyr, men når man veier det opp mot det potensielle svinnet man opplever når det kommer til tap av verdifulle råvarer på grunn av feil i produksjonen, virker det likevel ikke så ille å gjøre den investeringen.

Det å investere i nytt utstyr er også en glimrende mulighet til gjøre endringer i selve produksjonen som vil gjøre den mer optimal for det man ønsker seg fordi man ikke lenger er fanget av de mulighetene man hadde med det gamle utstyret. Det er absolutt verdt å utforske, for vekst er rett rundt hjørnet hvis man bare tørr å se.